Colla Jove Xiquets de Vilafranca
Colla Jove Xiquets de Vilafranca

Vols fer castells? T'estem esperant!

Si fa temps que estàs interessat en el món dels castells i encara no has tingut l'oprtunitat de prendre part en una colla i viure els castells desde dins o simplement vols viure una nova experiencia.

 

La Jove donà la benvinguda a tothom, Es probable que no ho sapigiues, però tothom pot fer castells. Et trobaras amb gent de diversa edat, nous llocs, condicions físiques, entre altres. Estem molt segurs que hi trobaras un lloc per tu!

 

Actualment la colla esta formada per gent de Vilafranca del Penedes i els pobles del voltant. Probablement pots trobar-te algun conegut i sinó et permetra conèixer molta gent nova!

Anima't i vine a un assaig i després, ja valoraras si t'enganxes!

Ens trobaras els divendres a el centre Budokan de Vilafranca, al carrer de Sant Julià, 24 a les 21 h. Mira el nostre calendari per veure si hi ha cap activitat si no vols esperar!

 

L'únic requisit és venir amb moltes ganes de fer castells, coneixer d'altres castellers i endinsar-te en un món que t'apassionarà

 

Si vols venir ben preparat, una camisa vella i pantalo texa.

 

Quan arribis no pateixis que ja et buscarem nosaltres!

On està el nostre local d'assaig?

Club Budokan Penedès

Carrer de Sant Julià 24

08720 Vilafranca del Penedès

Fer-se Soci

Tots els membres de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca tenen la condició de soci-casteller o de sòcia-castellera de l'associació, condició que s'adquireix en el moment de signar una sol•licitud d'alta que inclou el pagament d'una petita quota anual, gairebé simbòlica.

 

Aquest fet, encara que no ho sembli, té moltes implicacions directes en el funcionament plenament democràtic i obert de la colla. Iguala tots els membres en drets i deures i evita l'aparició de privilegis, discriminacions o l'aparició de grups de poder. Garanteix la màxima permeabilitat a la colla, on tothom hi pot entrar i adherir-s'hi, sense condicions ni pressions internes.

 

Al ser inscrit com a soci hom, té dret a participar en tots els actes de la colla. La Colla Jove Xiquets de Vilafranca vol garantir el màxim creixement social de l'entitat que va associat, en paral·lel, al creixement casteller.

PATROCINADORS

SEGUEIX-NOS A:

Col·laboradors